De kleur Koper

Koper doet denken aan vroeger, aan de koperen kookpotten uit grootmoeders keuken of de kannetjes op de vensterbank. De laatste tijd duikt koper echter steeds vaker op in de hedendaagse interieurs. Ontdek hoe je een koper kleur in je interieur integreert!

Een koper kleur is een roodbruine kleur die lijkt op de kleur van het metaal koper. Het heeft een heel aparte, stoere en tegelijk warme uitstraling. Om een volledige wand in een koper kleur te schilderen, heb je misschien wat lef nodig, maar het resultaat zal er niet om liegen: een koperen wand zorgt voor een luxueuze en gezellige sfeer in je interieur.

Wil je een koper kleur op een subtiele manier in je huiskamers integreren, ga dan op zoek naar leuke koperen woonaccessoires om je interieur af te werken. Denk bijvoorbeeld aan koperen bestek, theepotten en kookpotten, maar ook aan koperen lampen, kandelaars, vazen, etc.de mogelijkheden zijn eindeloos

Wat koper met je doet!

Koper wordt al meer dan 10.000 jaar in onze interieurs geïntegreerd. Koper als materiaal geleidt elektriciteit en daarom wordt aangenomen dat de kleur van koper je energie geeft. Een koper kleur zou de energiestroom in je lichaam weer vlot moeten doen lopen en zou je emoties en gedachten op elkaar afstemmen.

Koper kleur in je interieur.

Koper is een kleur die je gemakkelijk kan combineren met andere kleuren. De diepe kleur van koper past bijvoorbeeld mooi bij pastelkleuren, zodat je een heerlijk vintage interieur kan creëren.Daarnaast matcht koper goed met zowat alle primaire kleuren en gebroken wit. Ook wat betreft de combinatie met materialen, kan je met koper vele kanten uit. Zo past koper heel mooi bij robuuste materialen zoals hout en steen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb