HOME » INDUSTRIELE LAMPEN

Industriële Lampen    

Niet zomaar een stuk hout

Misschien heeft het hout wel honderden kilometers afgelegd voordat ik hem om kon toveren tot industriële lamp... Het doorleefde hout en de structuur dit in combinatie met het staal geven deze lampen een heel stoer karakter..
De prijs wordt samengesteld door de afmeting , de unieke vorm en het type hout, Elk stuk hout is uniek en vraagt daardoor ook om zijn eigen preparatie en behandeling. Er zijn keuzes uit verschillende fitting kleuren en snoeren, Ook is het mogelijk om fittingen te vervangen door spotjes

Prijzen gaan vanaf 275,- dit is een richtprijs bij een lamp van +/- 100 cm met twee fittingen en type hout.Bijzondere stukken hout zit een meerprijs en ook voor het inbouwen van spotjes.Voor meer informatie en prijzen stuur me dan vrijblijvend een berichtje via het contactformulier..

Houtenbalk lamp xxl

Een paar maandjes geleden de eerste gesprekken gehad voor een op maat gemaakte lamp voor boven een 3 meter lange mooie boomstam tafel.. Door de hoogte van het pand en de mooie balken was dit voor PlanB|Bymel een nieuwe en geweldige leuke uitdaging..
Al gauw waren we het er over eens dat er niet iets kleins kon hangen, dus op zoek naar een geschikt stuk hout en met wat aanpassingen in de kleur en het bewerken hiervan is de nu 2 meter 50 grote balk samen met de 12 bakelieten fittingen en de vintage kooldraad lampen een super gave eyecatcher geworden in de vergaderruimte van NVE Salaris in Schiedam..

Ook interesse in een op maat gemaakte lamp neem dan vrijblijvend contact op voor prijzen en mogelijkheden. ik kom graag een kijkje nemen en evt. je wensen door te spreken. 
 

Fabrieklampen,

Trendy industriële fabriekslampen schoongemaakt en omgebouwd naar E27 fitting.. De lampen hebben niet veel uitleg nodig zijn super stoer en met de originele glazen afdekplaat helemaal klaar voor in jouw interieur..De afmetingen van de lampen zijn: 63cm hoog 43cm breed. Voor het aansluiten is er een stekker aangemaakt maar deze kan natuurlijk ook via een kroonsteen aangesloten worden..   

Prijzen zijn €175,- Drie stuks op voorraad!!!!!!


NEW BLACK

De Turnbuckle New Black hangt geweldig in de showroom van Pols Metaal
Maar kan natuurlijk ook de eyecatcher bij jouw thuis worden...

Wat deze lamp van Drijfhout bijzonder maakt is de afwerking. Het hout is zwartgeblakerd en zo geprepareerd dat het stuk hout te verwerken was tot lamp. 
Door de ijzeren Turnbuckles het zwarte strijkijzer snoer en de vintage kooldraad lampen heeft het een stoere en industriële uitstraling gekregen....

Industriële bloklamp

Een oud hijsblok als lamp...... met zijn landvast-touw en de Kooldraad-lampen is dit echt een hele bijzondere lamp.

De lengtes van het touw kunnen worden aangepast ook de kleur van kan naar eigen wens.....De snoeren zijn mooi weg gewerkt in het touw en het blok heeft een beschermend laagje gekregen...

Zoek je ook iets aparts en een tikkie Industrieel dan zijn deze Bloklampen misschien wel iets voor jouw??? 

De touwen en de fittingen kunnen naar eigen smaak aangepast worden.

Prijzen vanaf 125,-

Turnbuckle Rope Lamp.

Deze industriële lampen zijn gemaakt van grote ijzeren spanschroeven. De lampen hebben een trekschakelaar fitting zodat ze makkelijk aan en uit kunnen worden gedaan zonder elke keer een stekker in het stopcontact te doen . Het snoer is mooi weggewerkt in het touw en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.... De hoogte van de spanschroeven is 60 cm ,deze is nog korter te maken en het touw kan op ieder gewenste lengte....

Prijzen vanaf €95,-

Voor informatie over deze lampen of het aanvragen van een offerte stuur mij dan vrijblijvend een mailtje info@bymel.nl