De kleur grijs

je kunt grijs zien als een ontzettend flexibele tint. Waarom? Je kunt er zoveel kanten mee op. Grijs zorgt ervoor dat andere kleuren altijd meer op de voorgrond komen. Kies je dan bijvoorbeeld voor grijs met pastel tinten, krijg je een hele zachte en warme uitstraling. Maar kies je voor grijs met blauw, dan krijg je een koele uitstraling.

Grijs is een neutrale tint. Het kan soms een veilige kleur zijn en je kunt het idee wekken dat je geen kleur wilt bekennen. Daarom moet je ervoor zorgen dat je het goed combineert  Kies voor grijs met beton. Eigenlijk bedoel ik hiermee, kies voor de grijze betonlook. De betonlook maakt je huis ontzettend stoer en krachtig. Het ‘saaie’ wat soms aan de kleur grijs verbonden zit, verdwijnt als sneeuw voor de zon.

De slaapkamer.

Leem grijs of lichtgrijs, Leisteen grijs het zijn allemaal kleuren die goed werken. Zeker in combinatie met wit beddengoed. Het geeft je slaapkamer een rustige sfeer. En misschien is er zelfs ruimte voor een bloemen motiefje...Voor de slaapkamer kan je kiezen om een vlak achter het bed in een grijs tint te schilderen, of een houten achterwand. Bedenk dat je een donkere kleur het beste achter het bed kan gebruiken, je kijkt er dan niet de hele tijd tegenaan. 

In combinatie met grijs. 

Roze wordt naast grijs een stuk volwassener. Blauw maakt het grijs koel. Met wit en geel-goud wordt grijs heel chic. En krijgt het een stoere uitstraling van bv beton of ijzer. En met wit en zilver krijgt grijs ook een prachtige uitstraling. Met een laagje parelmoer verf kan je op een grijze muur een mooi patroon rollen of een sjabloon schilderen. Vindt je een hele muur teveel, schilder dan alleen een grijs vlak op de muur.

Maak jouw eigen website met JouwWeb